Over Mij

Home /  Over mij

Welkom in mijn winkel!

Ik ben Simone, woon in Castricum samen met mijn zoon, vriend en hond Jaxx. Sinds februari 2021 ben ik mijn winkel begonnen in mijn eigen dorp, Castricum. Het klinkt afgezaagd maar het is altijd een droom geweest om voor mijzelf te gaan beginnen, het liefst een kledingzaak. 

Door onze vakanties op het prachtige zonnige Spaanse eiland Ibiza is het idee ontstaan: waarom niet Ibiza naar Castricum halen. Na enig zoektocht had ik een pandje gevonden, midden in het centrum, wat wil je nog meer! Collectie was niet moeilijk, ik wist immers wat ik wilde. Vriendlief ging aan de slag met de kasten, paskamers etc. Ik ging voor de inkoop en aankleding en nu het af is is het precies de winkel die ik voor ogen had!! Mijn eigen winkel à la Ibiza.

Ik hoop je snel te zien! Liefs Simone

Shopping Cart (0)

Winkelwagen